Gå till huvudinnehåll
Två personer som cyklar bredvid varandra.

En aktiv samhällsaktör

Castellum vill vara en aktiv samhällsaktör som tar ansvar, visar vägen och är delaktig i att skapa ett samhälle som sätter människans behov och välbefinnande i centrum. Detta gör vi främst genom att sätta tuffa hållbarhetsmål för Castellums verksamhet, och genom att erbjuda ungdomar och personer som står långt ifrån arbetsmarknaden sommarjobb och praktikplatser varje år. Men också genom att vara en engagerad aktör på de orter vi är verksamma för att skapa trygga, hållbara och attraktiva livsmiljöer i och runt våra fastigheter.

Vi stöttar

Fryshuset

Fryshuset fokuserar på att ge unga en trygg och givande miljö att växa och utvecklas i. Ett socialt engagemang vi delar sedan länge. 

BRIS

Castellum sponsrar BRIS sedan 2019, med avsikt att stötta deras arbete för ett bättre samhälle för barn och ungdomar. 

My Dream Now

Vårt samarbete med My Dream Now syftar till att inspirera elever från utsatta områden att se fler möjligheter i arbetslivet.

Samarbeta med Castellum

Brinner du för samma frågor som vi?

Hör gärna av dig till Angela Jagelid, Head of Corporate & Financial Communication, om du har frågor om partnerskap och rikstäckande sponsring. Handlar det om ett lokalt samarbete är du välkommen att kontakta ditt lokala Castellumkontor.

Kontakta mig

Head of Corporate & Financial Communication

Angela Jagelid

Senaste nytt inom Samhällsengagemang

Relaterat