Gå till huvudinnehåll
Tre personer i ett arbetsmöte.

Varför välja Castellum?

Kul på jobbet

Vi har roligt tillsammans. Vi är engagerade medarbetare som utvecklar oss själva och bolaget samtidigt som vi har kul på jobbet.

Spännande arbetsuppgifter

Vi tror att man utvecklas med uppgiften och förtroendet. Därför har våra medarbetare stort ansvar inom sitt område så att arbetsvardagen blir varierande och spännande.

Schyssta förmåner

Vi värnar om våra medarbetares hälsa och välmående. Vi erbjuder flera uppskattade förmåner och aktiviteter som bidrar till god hälsa och balans mellan arbete och privatliv.

Tre personer runt ett bord på en takterrass.
Person som håller en laptop och telefon i handen.
Talang

Castellum utsett till Karriärföretag 2023

Castellum är med på Karriärföretagens lista över de arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger.

Söker du praktikplats?

Vi erbjuder ett antal praktikplatser och lärlingsplatser i våra regioner varje år, både under terminerna och sommaren. Det finns även goda möjligheter till sommarjobb och extrajobb hos oss.

Lika rättigheter för alla

För Castellum är det viktigt att verksamheten präglas av jäm­ställdhet, mångfald och lika rättigheter för alla. Det innebär till exempel att vi säkerställer jämställda och konkurrenskraftiga löner.

Connecta med oss!

Prenumerera på lediga jobb och öka chansen till en bra matchning genom att berätta lite mer om dig själv genom att connecta med oss på LinkedIn.

Relaterat