Gå till huvudinnehåll
Porträtt av Lisa Östling.
Lisa Östling, hållbarhetsansvarig

"En organisation som tar hållbarhet på allvar"

"Castellum är ett bolag där styrelse, ledning och medarbetare ser hållbarhet som ett prioriterat område", säger Lisa Östling.

Lisa har jobbat på Castellum sedan 2018 och tycker att det bästa med jobbet är kollegorna:

"Jag har grymma kollegor som sitter på stor kompetens och är väldigt trevliga. Trots att mitt team är utspritt över landet så är vi sammansvetsade och har kul"

Vad motiverar dig?

"Att jobba i en bransch där man har stor påverkan och där man samtidigt har möjlighet att utvecklas och får utrymme att ta initiativ och driva olika frågor".

Porträtt av Robin Claesson.
Robin Claesson, Biträdande Kommersiell Förvaltare

"Jag ser fram emot att gå till jobbet"

Robin Claesson, biträdande förvaltare, gick från sommarjobbare till fast tjänst och tycker att Castellum är ett bolag där det finns stora utvecklingsmöjligheter.

"Jag älskar variationen och att du lär dig inom skilda områden som juridik, ekonomi, drift och projektledning. Man lär sig extremt mycket och det finns stora möjligheter till intern rekrytering och utveckling".

Vad tycker du om Castellum som arbetsgivare?

"Jag ser fram emot att gå till jobbet och har rekommenderat många av mina gamla kurskamrater att söka jobb på Castellum, vilket säger en hel del".

Johan Lindell, transaktionsprojektledare

"En stor spännvidd i det vi gör"

"Vår storlek ger oss en verktygslåda som öppnar för roliga projekt och möjligheter", säger Johan Lindell, transaktionsprojektledare.

Johan Lindell har jobbat med transaktioner på Castellum sedan 2014, och trots att arbetsuppgifterna handlar mycket om siffror så är kontakten med människor viktigast.

"Det handlar i slutändan om människor. Tillsammans kan man leverera 1,0 men i ett bra team 2,5".

Vad är roligast med att jobba på Castellum?

"Det är att vi har möjlighet att välja det som är spännande, intressant och som får oss att växa".

Porträtt av Elisabeth Fräki.
Elisabeth Fräki, Fastighetsansvarig

"Cheferna vill att medarbetarna utvecklas"

Elisabeth Fräki, fastighetsansvarig, började som LIA och fick fast anställning.

"På Castellum finns det möjlighet att utvecklas och cheferna uppmuntrar en att ta sig an nya ansvarsområden och utmaningar", säger Elisabeth som precis blivit team-leader för ett större område i Region Väst.

Vad gillar du mest med ditt jobb?

"För mig har det stor betydelse att jag har frihet att planera mitt arbete på ett sätt som jag tycker är effektivt för att sköta jobbet professionellt och affärsmässigt".

Porträtt av Simon Creutz.
Simon Creutz, Finansanalytiker

"Jag får jobba med mitt intresse"

Simon Creutz, finansanalytiker, tycker att Castellum ligger i framkant både med fastighetsbeståndet, hållbarhet och i att ta hand om sina medarbetare.

"Castellum är ett av Nordens ledande fastighetsbolag och det här är arbetsplatsen för dig som gillar driv och högt tempo i en organisation som bryr sig om sina medarbetares välmående och utveckling".

Vad gillar du mest med ditt jobb?

"Att jag får jobba med det jag är intresserad av, i en spännande bransch och tillsammans med ett grymt bra team".

Porträtt av Henrik Dann.
Henrik Dann, Project Manager

"Det finns mycket kompetens i organisationen"

Henrik Dann, projektchef på Castellum Danmark, har lång erfarenhet av fastighetsbranschen och är imponerad över kompetensen som finns inom Castellum.

"Det är inspirerande att ta del av all den kunskap som finns i bolaget. När man jobbar med projekt har man kontakt tvärs igenom verksamheten och jag är imponerad över all kompetens och hjälpsamhet".

Vad gillar du mest med ditt jobb?

"Att samarbeta med alla duktiga människor, även externa leverantörer så som arkitekter och ingenjörer".

Relaterat