Gå till huvudinnehåll

Mölndal Åbro

Mölndal Gaslyktan 11

Lager/Logistik

Fastighetsbeteckning

Mölndal Gaslyktan 11

Adress

Argongatan 26

Byggnadsår

1987

Total area

18 126 kvm

Om fastigheten

Fastigheten är belägen i Åbro industriområde i Mölndal. Åbro industriområde ligger längs med Söderleden och E6/E20, vilket innebär både god tillgänglighet och bra exponering. Närheten till R40 gör det enkelt att ta sig till Landvetter Flygplats.

Området

Tillväxten i Åbro är god och här byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Som exempel har Castellum Väst under 2017/2018 uppfört tre nya fastigheter till våra hyresgäster Exertis, Porsche och Ahlsell.

Kommunikationer

Området trafikeras väl av allmänna kommunikationer och har fina gång-och cykelbanor. Busslinje 758 och Lila express går genom området och ger en god förbindelse med Mölndal Resecentrum, Frölunda Torg och Lindome.

Parkering

Parkering finns i anslutning till fastigheten

Service

Åbro ligger en kort biltur från Mölndals innerstad och Högsbo/Sisjön där all tänkbar service finns att tillgå, så som restauranger, mataffärer, butiker, apotek, bank, systembolaget. Flera lunchrestauranger finns i området och nära till grönområden. Mölndal - möllornas stad - är en gammal kulturbygd med många unika miljöer så som Gunnebo Slott och trädgårdar och Kvarnbyn

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: EU Greenbuilding
  • Total energianvändning: 60 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,1 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Car Store Sweden AB - Kock & Rock Catering i Göteborg AB - RISE Research Institutes of Sweden AB - Volvo Car Retail AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Malin Axelsson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR