Gå till huvudinnehåll

Östersund Centrala Östersund

Östersund Arkivet 1

Kontor

Fastighetsbeteckning

Östersund Arkivet 1

Adress

Arkivvägen 1

Byggnadsår

1931

Total area

2 006 kvm

Om fastigheten

Kontorshus i tre våningar med stora delar arkivlokaler i källare samt på våningsplanen. Varierande takhöjd mellan våningarna. Arkitektritad park i direkt anslutning till byggnaden. Fritt och ljust läge i centrala Östersund. Unik byggnad i ett unikt läge i centrala Östersund.

Området

Fastigheten angränsar till Historielandet Jamtli, Jämtlands Läns Muséeum samt Östersunds Sjukhus. Mycket fint och öppet läge med fri utsikt från alla våningsplan mot Frösön över den arkitektritade parken som tillhör fastigheten.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med stadsbussar som passerar intill byggnaden. Parkering för besökare längs husfasaden mot Arkivvägen.

Service

Centralt läge fem kvarter från Östersunds centrum med all tänkbar service. Lunchservering finns i det angränsande muséet.

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 141 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 1,27 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Riksarkivet - Stiftelsen Jamtli

Karta

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR