Gå till huvudinnehåll

Jönköping Centrum

Jönköping Atollen 5

Kontor

Fastighetsbeteckning

Jönköping Atollen 5

Adress

Lantmätargränd 59

Byggnadsår

2013

Total area

765 kvm

Om fastigheten

Atollen 5 är en fastighet med lägenheter i stadskärnan, i området Atollen. Med närhet till attraktioner, vacker sjöutsikt och bekväm tillgång till stadens faciliteter är Atollen 5 en eftertraktad plats i Jönköping.

Området

Det nya området Atollen, mitt i Jönköping, består av tre helt nya kvarter med perfekta förutsättningar för detaljhandel, restauranger och service att möta efterfrågan från framtidens konsumenter. Atollen är en utökning av befintlig stadskärna, en levande stadsdel med bostäder, butiker, restauranger och arbetsplatser. Bostäderna består av både hyresrätter och bostadsrätter.

Kommunikationer

Lokalbussar trafikerar Södra Strandgatan utmed Atollen, totalt 17 busslinjer passerar hållplatsen med ca 1.140 avgångar varje dygn. Tåg- och busscentralen återfinns på kort promenadavstånd. Parkeringsmöjligheterna är goda. I Atollen finns ett nytt p-hus, inrymmandes ca 400 platser, med infart från Museirondellen. Här parkerar man och går rakt in i trapphuset som leder ut på Lantmätargränd.

Energi & hållbarhet

  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Karta

Kontaktperson

Förvaltningskoordinator

Karin Sikström

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR