Gå till huvudinnehåll

Stockholm Solna

Solna Bangården 4

Kontor

Fastighetsbeteckning

Solna Bangården 4

Adress

Huvudstagatan 5

Byggnadsår

1968

Total area

5 939 kvm

Om fastigheten

Bangården 4 utgörs av en kontorsbyggnad uppförd i slutet på 1960-talet belägen vid korsningen Huvudstagatan och Storgatan, det som tidigare räknades som Huvudsta Centrum. Det byggdes ursprungligen för försäkringsbolaget Sirius och gavs en arkitektur i modernistisk och delvis brutalistisk stil genom fasadelement i betong med en yta av frilagd ballast.

Mycket av kontorshusets ursprungliga arkitektur är fortfarande mycket välbevarad.

Område

I Solnaområdet Huvudsta ligger denna fastighet. Ett område med stadsmiljö där bostäder och kontor blandas. I Huvudsta bor och arbetar idag ca 14 000 personer. Fastigheten ligger i korsningen av Storgatan och Huvudstagatan. Storgatan fungerar som områdets pulsåder och ger en snabb access till de större kringliggande lederna.

På promenadavstånd har du Solna Centrum. Där finner du all tänkbar service så som 120 butiker, banker, post, gym och restauranger av alla de slag.

Kommunikation

Fastigheten ligger i korsningen av Storgatan och Huvudstagatan som fungerar som ett nav i området och ger dig snabb access till de större kringliggande lederna såsom Essingeleden, Frösundaleden och Pampaslänken. Bilen parkerar du på gården, där finns parkeringsplatser både för besökare och anställda. Det finns även ett garage i fastigheten.

Inte mindre än tre tunnelbanestationer finns inom gångavstånd – Solna Centrum, Huvudsta och Västra skogen. Varav Solna Centrum är den station som ligger närmast.

Parkering

Här finns det garage- och parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad kontakta din biträdande förvaltare på Castellum.

Energi & hållbarhet
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
  • Biz Apartment Solna AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Victor Pettersson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR