Gå till huvudinnehåll

Mölndal Lackarebäck

Mölndal Tusenskönan 4

Lager/Logistik

Fastighetsbeteckning

Mölndal Tusenskönan 4

Adress

Bergfotsgatan 3

Byggnadsår

1961

Total area

5 001 kvm

Om fastigheten

Fastigheten har ett attraktivt läge i Lackarebäck intill E6/E20 och med närhet till Mölndals innerstad som har genomgått en stor ombyggnad med nya bostäder, flera nyöppnade butiker, restauranger, caféer, bank, apotek, systembolag och all övrig tänkbar service.

Området

I området finns en blandning av både kontors- och industrifastigheter och en mix av olika företag så som tillverknings-, utvecklings-och teknikföretag.

Kommunikationer

Via E6/E20 och R40 tar man sig enkelt till Landvetter flygplats. Till Göteborgs centrum tar det ca 10 min med bil och till Mölndals innerstad ca 5 min. Med buss 758 åker man till Mölndals Resecentrum på 5 minuter där tågstation finns för pendeltrafik samt Öresundstrafiken. Spårvagnshållplats finns vid Krokslätt på ca 10 minuters promenadavstånd och efter ytterligare 20 minuters spårvagnsresa når man centrala Göteborg.

Parkering

Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten.

Service

Det finns lunchrestauranger på gångavstånd från fastigheten. Friskis och Svettis har en friskvårdsanläggning i området. Området ligger med närhet till Lackarebäcks Naturskyddsområde med fina promenadstråk.

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 72 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,17 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

BAS - ek.för. - Claesson Peter - Enerbackens Måleri AB - Huggets Färg och Gross AB - Härryda Tenn AB - O.N.D Production - Packstore Sweden AB - SIM Bygg Koncept AB - Svea Kompaniet AB - Unjo Aktiebolag - Victor Olsson

Karta

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR