Gå till huvudinnehåll

Stockholm Hagastaden

Stockholm Blästern 14

Kontor

Fastighetsbeteckning

Stockholm Blästern 14

Adress

Gävlegatan 16, 18 A-C

Byggnadsår

1929

Total area

17 186 kvm

Om fastigheten

Här hittar du ett levande designhotell i hjärtat av Vasastan och Hagastaden. Hotellet har med sin fantastiksa takterass, konferensmöjligheter och restaurang blivit en ny destination – en oas i staden – för hotellgäster, grannar, boende och turister. Tillsammans med CoWorking-företaget Convendum skapas oändliga möjligheter för Stockholms arbetsliv och områdets utveckling.

Området

Blästern 14 ligger på Gävlegatan, ett viktigt stråk som binder samman befintliga stadsdelar med de nya. En oas och destination i staden, för att mötas, arbeta, bo eller umgås. Hotellet bidrar till områdets attraktionskraft samtidigt som läget får ett kommersiellt värde med närheten till inte bara en ny stadsdel utan även ett av Europas främsta forskningsområden inom Life Science med bland annat Karolinska Institutet som granne. Hotellet är ett steg i utvecklingen av närområdet där även bostäder, kontor, konferensmöjligheter och en restaurang tillför liv och rörelse.Tillsammans med CoWorking-företaget Convendum i fastigheten är vi med och lyfter området så att även denna del av staden avspeglar dagens Stockholm. Det är helheten som skapar värden för alla parter.

Kommunikationer

Du kommer snabbt ut på Essingeleden E4/E20 (och Norra länken). Till tunnebanestationen St Eriksplan går du på 5 minuter likaså till pendeltågsstationen Odenplan. Flera busslinjer trafikerar området såsom 65 (mot Odenplan / Centralen) och 73 (mot Östra Station / Lidingö). Stombusslinje 2 går förbi Vanadisplan och Stombuslinje 3 tar du från Torsgatan.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: LEED New Construction, Gold
  • Total energianvändning: 135 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 3,47 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Blique by Nobis - Convendum

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Adam Kling

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR