Gå till huvudinnehåll

Göteborg Högsbo/Sisjön

Göteborg Kobbegården 6:180

Lager/Logistik

Fastighetsbeteckning

Göteborg Kobbegården 6:180

Adress

Datavägen 20

Byggnadsår

1980

Total area

2 664 kvm

Om fastigheten

Fastigheten är belägen i Sisjöns industriområde som ligger i västra Göteborg.

Fastigheten är bebyggd med en industri-/kontorsbyggnad, typ industrihotell, i ett till två plan. Enplansdelen består av lager och tvåplansdelen av kontor. Gården är asfalterad och försedd med lastgård samt parkeringsplatser.

Inom området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.

Område

Sisjö ligger direkt söder om Söderleden och drygt två kilometer sydost om Frölunda torg samt fyra kilometer sydväst om Mölndals centrum. Området var under 1970-talet mer ett industriområde men har sedan 2000-talet fått en markant mer handelsinriktning än tidigare. Stora infrastruktursatsningar har gjorts för anpassning mot de bilburna kunderna till de stora handelsaktörerna så som etablerat sig på området.

Område är omtyckt även av traditionella verksamheter som har lager/kontor och industribehov och som vill ligga lättillgängligt för sin kunder och personal. Här finns ett gott utbud av service, friskvård och lunchrestauranger.
Inom företagsområdet Högsbo-Sisjön finns mer än 1 700 företag i fler än 200 branscher. Här arbetar dagligen fler än 30 000 personer. Eftersom området är expansivt och hela tiden förändrar sig så blir de exakta siffrorna fort inaktuella så siffrorna är ungefärliga. Företagsområdet är Nordens största med en yta på 3.070.000 m2.
Bara några få kilometrar från Sisjön ligger naturreservatet Sandsjöbacka med naturstigar, vandringsleder, eldplatser mm. Sisjöns golfklubb finns också i området i direkt närhet till Söderleden.

Besök gärna området Högsbo-Sisjöns företagarförening: http://hsff.nu/

Energi & hållbarhet
  • Total energianvändning: 91 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 4,64 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
  • KaffeKompaniet Din Pauspartner AB
  • Labinett AB
  • Malthe Winje Automation AB
  • Fonus, ekonomisk förening
  • Marenius Elektronikutveckling AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Linnea Gallipoli Settergren

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR