Gå till huvudinnehåll

Stockholm Lunda

Stockholm Domnarvet 27

Industri

Fastighetsbeteckning

Stockholm Domnarvet 27

Adress

Fagerstagatan 19 b

Byggnadsår

1982

Total area

1 970 kvm

Om fastigheten

Fastigheten består av ett lager/tillverkningsdel samt tillhörande kontor i dagsläget inrymmer den även bilhandel. Goda inlastningsmöjligheter samt inhägnad gård.

Området

Lunda industriområde är placerat i nordvästra Stockholm, mellan Tensta/Hjulsta, Spånga och Barkarby. Området blandas upp med både handel, kontor och klassiska industrifastigheter. Service hittar du på gångavstånd till Spånga Centrum och Hjulsta samt med en kort bilfärd tar du dig enkelt till Spånga sporthall, IKEA och ett flertal restauranger. Runt omkring finns även trevliga grönområden.

Kommunikationer

Spånga pendeltågsstation ligger cirka tio minuters promenad bort. Med pendeln är du sedan inne i city på en kvart. Närmaste tunnelbana hittar du i Hjulsta Centrum. Flera bussar går genom området och tar dig snabbt och enkelt till och från de olika knutpunkterna. Med bil har du bra parkeringsmöjligheter och E18 alldeles i närheten, samt att du med Bergslagsvägen lätt når E4:an. Området kommer att få ett ännu mer attraktivt läge efter att Förbifart Stockholm blir verklighet.

Parkering

För mer information kontakta din biträdande förvaltare.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Good
  • Total energianvändning: 112 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Svarsvik Trafik och Transport AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Lukas Berlin

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR