Gå till huvudinnehåll

Stockholm Södertälje

Södertälje Enen 10

Kontor

Fastighetsbeteckning

Södertälje Enen 10

Adress

Järnagatan 12

Total area

6 042 kvm

Om fastigheten

Byggnaden totalrenoverades år 2017-2019. Den har ny fin fasad, nya hissar, uppfräschade entréer mm.

Området

Fastigheten ligger mitt i Södertäljes hjärta, i anslutning till Saltsjötorget och med Södertälje stadspark och centralstationen runt hörnet. Redan när du kliver av från stationen ser du fastighetens fantastiska läge. De allra flesta som besöker Södertälje med tåg eller buss passerar fastigheten på väg in till stan, detta gör skyltläget till ett av stadens bästa.

Kommunikationer

Från pendeltåget och busstorget tar det max 1-2 minuter att promenera. Det gör att det är en av Södertäljes mest attraktiva kontorsläge. Du tar dig snabbt in till Stockholms Central (45 minuter) med pendeltåget.

Service

Längs Storgatans shoppingstråk hittar man all typ av service såsom butiker, caféer och restauranger. Det finns även ett flertal Gallerior som varuhuset Kringlan, Telgehuset och Lunagallerian. I huset finns caféet Tidermans samt Actic gym.

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 115 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 3,08 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Actic - AFRY AB - Falck Sverige AB - Kronofogdemyndigheten - Livförsäkringsbolaget Skandia,ömsesidigt - Restaurang & Café Ekan AB - Structor Södertälje AB - Trafikverket - WSP Sverige AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Lucas Sjölund Jurado

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i Södertälje Enen 10