Gå till huvudinnehåll

Växjö Sjöudden

Växjö Fyren 1

Butik

Fastighetsbeteckning

Växjö Fyren 1

Adress

Ljungadalsgatan 17

Byggnadsår

1976

Total area

5 449 kvm

Om fastigheten

Stor lagerfastighet med tillhörande kontorsdel.

Området

Lokalen har ett centralt läge mitt i Växjö, nära kommunikationer och övrig service

Kommunikationer

Det centrala läget i Småland gör det enkelt att ta sig till Växjö. Tåget har bra förbindelser till och från Stockholm, Göteborg och Malmö. Flygplatsen ligger bara 8 km från Växjö centrum och har dagliga avgångar till Stockholm. Flygbussen tar dig enkelt och bekvämt fram till centrum och alla större hotell. Och Köpenhamn har aldrig varit så nära – bara 2 timmar och en Öresundsbro bort!

Service

Växjö har stort upplevelseutbud när det gäller kultur, idrott, handel och nöjen. Att bo och leva här innebär att kunna välja mellan stad och landsbygd, sjönära eller skogsnära, lägenhet eller hus. Växjö utvecklar konceptet Sjöstaden och drar nytta av närheten till de många sjöarna, viktiga ur både upplevelse- och boendeperspektiv. Växjö har närmare 80 000 invånare och är en expanderande universitetsstad med många små och medelstora företag inom en mängd olika branscher.

Fördelar

  • Parkering
  • Cykelparkering
  • Sopsortering

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 57 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,14 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

AUPM Holding AB - Bravida Sverige AB - BYGGmax AB - Fyren 1 - hr björkman, hrbjörkman, björkma - Växjö nya djurklinik AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Erik Persson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i Växjö Fyren 1