Gå till huvudinnehåll

Göteborg Centrum

Göteborg Gullbergsvass 1:15 (Lilla Bommen 5 hus A+B)

Kontor

Fastighetsbeteckning

Göteborg Gullbergsvass 1:15

Adress

Lilla Bommen 5 A

Total area

10 692 kvm

Om fastigheten

Tegelfastighet i nio våningsplan som består av kontor och ett fåtal butiker. I bottenplan finns det en restaurang. Vissa lokaler har tillgång till terrass.
Garage finns i källarplanet som nås via hiss.
I juni 2022 invigdes Playce, en energisk punkt mitt i Göteborg. En plats för nya möten och inspirerande aktiviteter har vuxit fram mellan husen på Lilla Bommen. Playce är en yta som är till för alla. Det finns gott om sittplatser och trappavsatser att slå sig ner på.

Området

Det unika vattennära läget mitt i staden, med Operan bara ett stenkast bort och närheten till Centralstationen gör detta till ett av Göteborgs mest attraktiva lägen. Med närhet till restauranger, butiker och andra bekvämligheter blir det enkelt för både medarbetare och kunder att nå din verksamhet. Du har möjligheten att njuta av stadens puls och energi strax utanför dörren. Smidig access via de stora trafiklederna.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i närheten till alla allmänna kommunikationer. På några minuter når du hållplats för buss och spårvagn. Cykelleder finns precis utanför dörren och passagerarbåtarna från Hisingen lägger till vid Lilla Bommens hamn och Stenpiren. Till tågen vid Centralstationen är det några minuters promenad. Där finns även bussterminalen för flygbussar till Landvetter Flygplats samt expressbussar till närområdena kring Göteborg.

Parkering

Garageplatser finns att hyra i byggnaden. Via hissen når man källarplanet där garaget är beläget.

Service

Fastigheten ligger ett stenakst från Nordstan med tillgång till all tänkbar service och butiker som erbjuds i Sveriges tredje största shoppingcenter, Nordstan Affärscentrum.

Energi & hållbarhet

  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

3bits Consulting AB - Blue Mobile Systems AB - Capio Group Services AB - Cerner Sverige AB - Eatery Sverige AB - EnviroPlanning Västra Götaland AB - Hjälpmedelcenter Sverige AB - Manpower Aktiebolag - Memira AB - Securitas Sverige Aktiebolag

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Lars Raner

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i Lilla Bommen 5 hus A+B