Gå till huvudinnehåll

Växjö City

Växjö Gripen 11

Kontor

Fastighetsbeteckning

Växjö Gripen 11

Adress

Linnegatan 23

Byggnadsår

1932

Total area

1 603 kvm

Om fastigheten

Fastigheten består av tre fristående anrika byggnader från början av 1900-talet. Schenfeldtska villan är en av dem och kvarteret bär ett arkitektoniskt och kulturellt värde för Växjös historia.

Området

I Växjö city verkar man mitt i stadens puls med restauranger, caféer, affärer och kulturställen precis utanför dörren. Här har vi på Castellum ett flertal fastigheter i varierande storlek och profilering, allt från våra vackra sekelskifteshus i kvarter Gripen till vårt moderna World Trade Center med över 1 000 kvadratmeter Co-Working, precis vid stationsområdet. På Storgatan och Kungsgatan finns en mängd butiker och förrättningar och här har vi trevliga lokaler med härligt ljusinsläpp. I kvarter Tullen mitt på Storgatan i korsningen mot Västergatan har vi en centralt belägen fastighet och med en påbyggd gårdsbyggnad med moderna och kreativa lokaler. Växjö är känt för sitt breda utbud och förutom biografer, konserthus, konsthall, museer och stort bibliotek är man nära naturen. Linnéparken och Strandbjörket är stadens gröna oas och ligger vid vackra Växjösjön. Vill du ha en pulserande arbetsplats med innerstadens stora utbud utanför dörren är våra citylägen idealiska alternativ.

Parkering

P-platser finns att hyra. Separat kö.

Fördelar

  • Parkering
  • Sopsortering
  • Tåg 650 meter

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 160 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,42 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Eriksson Kenny, enskild firma - Extend Commerce Sverige AB - Falköga Redovisn. & Företagsrådgivn. AB - Flebu Svenska AB - GoBrave Reklam och Kommunikation AB - Next Position Group AB - Solör Bioenergi Fjärrvärme AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Erik Persson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i Växjö Gripen 11