Gå till huvudinnehåll

Malmö Centrum

Malmö Hälsingland 19

Kontor

Fastighetsbeteckning

Malmö Hälsingland 19

Adress

Fosievägen 11-17

Byggnadsår

1950

Total area

14 891 kvm

Om fastigheten

Vi har renoverat och byggt till Malmö G:a Strumpfabrik. Här kan vi erbjuda moderna kontorslokaler och butikslokaler i anrik miljö! Huset har försetts med ventilation och komfortkyla, liksom förberedelser för tele- och datakommunkation till varje kontorsplats.

Kontorsmiljöerna har en hög standard med bl.a. ekparkett och funktionella pentryn . År 2005 blev kontors- och handelshuset Malmö G:a Strumpfabrik färdigställt med 10.500 m² kontor och butiker.

Byggnaden är klassad enligt EU GreenBuilding

Området

Malmö G:a Strumpfabrik ligger välexponerad mot Trelleborgsvägen, en av Malmös större infartsleder.

Kommunikationer

Det centrala läget gör det lätt att ta sig hit. Infart för bilar sker från både Trelleborgsvägen och Fosievägen, vilka förbinder bilister till och från Malmö centrum samt till Inre Ringvägen och Yttre Ringvägen. Bussförbindelserna är täta och många linjer passerar Dalaplan och Mobilia. Det är också enkelt att ta sig till både Triangelns tågstation och Hyllie station om man pendlar med tåg.

Parkering

Det finns väl anordnade parkeringsplatser på tomten för både kunder och anställda.

Service

Området kan erbjuda ett stort utbud av kommersiell och offentlig service med flera olika lunchalternativ, shopping och möjligheter att handla hem mat efter jobbet, bl.a. i köpcentrat Mobilia.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: EU Greenbuilding
  • Total energianvändning: 95 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,06 kg CO₂ / m², år
  • Grönt tak
  • Laddplatser
  • Solceller

Hyresgäster i fastigheten

At Work Nordic AB - Be-Ge Sycenter AB - BoNea Förvaltning AB - Comveritas Svenska AB - Elgiganten AB - Malmö - Europark - Fackförbundet St - Hi-Fi Klubben Sverige AB - Malmö - Malmö Kommun - Midport Scandinavia AB - Nordström Assistans AB - Skåne Läns Landsting - SOVA Stockholm Retail AB- Malmö Hälsingland - Thansen AB - Thule AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Henrik Franzén

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i Malmö Hälsingland 19