Gå till huvudinnehåll

Stockholm Skärholmen

Stockholm Hästholmen 2

Kontor

Fastighetsbeteckning

Stockholm Hästholmen 2

Adress

Ekholmsvägen 23

Byggnadsår

1985

Total area

1 220 kvm

Om fastigheten

Byggnaden ligger i souterräng och på baksidan finns en egen inhägnad uteplats. En kontorsbyggnad i två plan där det även finns lager och showroom i bottenplan.

Område

Vår fastighet i Skärholmen angränsar nära till E4/E20 med en avfart direkt in till fastigheten. Resväg till centrala Stockholm med bil är cirka 15 minuter. Mycket bra kommunikationer med tunnelbana som ligger precis vid gallerian samt många busslinjer trafikerar området runt SKHLM. Regionen kring Skärholmen är ett mycket starkt läge och byggnationen av "Förbifart Stockholm" medför ännu kortare restider.
Det händer mycket i Skärholmen med 6000 nya bostäder som planeras i närområdet vilket medför ett ytterligare stärkt Skärholmen.

Kommunikation

På några minuter promenerar du till tunnelbanestationen Skärholmen. Du kan gå genom SKHLM-gallerian och ha tak över huvudet nästan hela vägen till tunnelbanan. Till centralen tar det inte mer än 20 minuter med tunnelbanans röda linje. Utanför fastigheten går även bussar mot Huddinge.

Med bil tar man sig lätt till och från fastigheten via E4/E20.
Parkering finns att hyra utanför eller i våra garage som tillhör fastigheten.

Parkering

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta Aimo Park på telefon 0771-96 90 00.

Energi & hållbarhet
  • Total energianvändning: 92 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
  • Istikbal
  • SLR Service AB
  • Rotana Fastigheter AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Lucas Sjölund Jurado

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR