Gå till huvudinnehåll

Malmö Jägersro

Malmö Hästvagnen 3

Butik

Fastighetsbeteckning

Malmö Hästvagnen 3

Adress

Agnesfridsvägen 126, Handelsgatan 1

Total area

5 349 kvm

Området

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Jägersro Center och kompletterar shoppingcentrat med ytterligare handel. Jägersro Center ligger på gränsen till Fosie Industriby, ett stort industriområde beläget cirka 7,5 km öster om Malmö centrum med närhet både till inre och yttre ringvägen samt till kommunikationer och övrig service.

Kommunikationer

Från fastigheten tar du dig snabbt in till Malmö centrum. Med bil tar resan knappt 10 minuter. Yttre och inre ringvägen ligger i närheten av fastigheten. Yttre Ringvägen är en motorväg som förbinder motorvägen på Öresundsbron med de övriga motorvägarna runt Malmö. Yttre Ringvägen leder också trafiken från de fyra motorvägar som ansluter från olika håll mot Malmö. Yttre Ringvägen har delvis ersatt Inre Ringvägen, som har blivit av med en hel del transittrafik. Vägarna E6, E22 och E20 går på Yttre Ringvägen. Centralstationen, mitt i city, är knutpunkt för många busslinjer. Bussarna är gröna och går över hela staden. Gemensamt för alla pendellinjer är att de går minst varje kvart i rusningstrafik och övrig tid oftast varje halvtimme. Med buss tar du dig från fastigheten till centrala Malmö på cirka 12 minuter. Till centrala Köpenhamn tar det bara en halvtimme med tåg via Öresundsbron och tunneln. Citytunneln knyter ihop järnvägen norr om Malmö med järnvägen mot Ystad och Köpenhamn.

Service

I Fosie Industriby har du nära till både service och kommunikationer. Ett stenkast från fastigheten finns påfart till de större vägnäten och på gångavstånd har du all tänkbar service så som lunchrestauranger, bank, systembolag mm. Industriområdet består av ett stort antal företagslokaler av varierande storlek. Fastigheten ligger i Fosie stadsdel. Här är bebyggelsen blandad och består både av höghus och industrier samt äldre hus i herrgårdsstil. Fosie kyrka, runstenen och många av bostadsområdenas namn skvallrar om stadsdelens gamla anor. Dagens Fosie utmärker sig bland annat genom Fosie Industriby med cirka 10 000 arbetsplatser och cirka 300 företag. Jägersro Center, som du hittar på gångavstånd, erbjuder inte bara trav och galopp utan också en hel del shopping. Närheten till Öresundsbron och Köpenhamn ger flera bra möjligheter.

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 82 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 9,39 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Burger King - Cykelgiganten - Hööks Hästsport AB - Rusta AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Lina Kristersson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR