Gå till huvudinnehåll

Göteborg Högsbo/Sisjön

Göteborg Högsbo 13:4

Kontor

Fastighetsbeteckning

Göteborg Högsbo 13:4

Adress

E A Rosengrens Gata 19

Total area

5 629 kvm

Om fastigheten

Kontorshus med bekvämligheter som Gym och restaurang i direkt anslutning till fastigheten. En gemensam ljusgård med möjlighet till att både sitta ner och fika, sitta och arbeta eller ta ett möten i.

Området

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Dag Hammarsköldsleden med fantastiskt skyltläge och ett stenkast till både Frölunda Torg och Köpcenter 421 med såväl service och restauranger. Högsbo genomgår just nu en långsiktig förvandling där man går från att vara ett renodlat industriområde till att bli en blandstad, det vill säga en handels- och mötesplats där många olika verksamheter ryms och där näringsliv samsas med boende, handel, restauranger och samhällsfunktioner av olika slag.

Kommunikationer

Bra möjligheter att åka kollektivt med busshållplats ca 250 m från fastigheten som trafikeras av två linjer. Det tar ca 5 min att resa till Marklandsgatan som är en knutpunkt för bussar och flera spårvagnslinjer alternativt 10 min för att ta sig till Radiomotet där man enkelt reser mot stan eller kranskommunerna.

Service

Gym, Parkering, Gemensamhetsyta i ljusgård

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 126 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Göteborg Hus & Mark AB - Hembiobutiken Sverige AB - Informationsteknik Scandinavia AB - Secor AB - Telko Sweden AB - Tetiko AB - Verkmästarna-Göteborg HB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell förvaltare Områdesansvarig Högsbo

Jacob Trattner

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i Göteborg Högsbo 13:4