Gå till huvudinnehåll

Göteborg Högsbo/Sisjön

Göteborg Högsbo 14:7

Lager/Logistik

Fastighetsbeteckning

Göteborg Högsbo 14:7

Adress

Victor Hasselblads gata 12

Total area

3 563 kvm

Område

Högsbo-Sisjön industriområde har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag. Högsbo-Sisjön industriområde ligger i sydvästra Göteborg inte lågt från Frölunda torg och Mölndals centrum. Det centrala läget och närhet till stora trafikleder har gjort området mycket attraktivt för företag i olika branscher.

Kommunikation

Kommunikationen från Viktor Hasselblads gata 12 är mycket god. Från fastigheten kommer du snabbt och lätt ut på Dag Hammarskköldsleden. Den kollektiva kommunikationen är också bra, precis utanför fastigheten finns en busshållsplats. Därifrån går buss nr 82 samt buss nr 758. Dessa bussar går med ca 30 minuters mellanrum till centralstationen.

Service

Fastigheten ligger i Högsbo industriområde och här är serviceutbudet relativt stort.I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.

Energi & hållbarhet
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
  • Klotterjägarna AB
  • Askims Bilservice AB
  • Väktarskolan VS AB
  • Kålltorps Byggnads AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Peter Berntsson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR