Gå till huvudinnehåll

Stockholm Västra Kungsholmen

Stockholm Hornsberg 10

Kontor

Fastighetsbeteckning

Stockholm Hornsberg 10

Adress

Lindhagensgatan 133

Byggnadsår

1948,1985

Total area

15 030 kvm

Om fastigheten

Fastigheten är byggd i etapper där de äldsta delarna är från 1890 och den senaste större renoveringen stod klar 2023. Renoveringen gjordes med största fokus på återbruk och hållbarhet - Detta är huset som sparat lika mycket Co2 som 785 600 mil i bil.
Under de senaste 100 åren har allt från stall till penicillinfabrik huserat i fastigheten som idag innrymmer främst kontor men även ytor för provkök, butik och laboratorium.

Området

Hornsberg är ett stadsutvecklingsområde på framfart med ett myllrande folkliv längs strandpromenaden med caféer, restauranger, badbryggor och grönområden. Området har allt vad du kan behöva i din vardag när det kommer till kommersiell och offentlig service, tränngsanläggningar/gym, idrottsplats, hallar och utegym.

Kommunikationer

Till Lindhagensgatan tar du dig lätt med såväl bil, buss, tunnelbana eller cykel. Inom en minut är du med bil ute på Essingeleden som tar dig både norr- och söderut. Precis utanför huset ligger busshållplatsen Nordenflychtsvägen där de flesta av bussarna som trafikerar området stannar. Både grön och blå tunnelbanelinje ligger med sex minuters gångavstånd till stationerna Kristineberg och Stadshagen.

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 128 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

BIG-gruppen - Coor - Flinks Järn - Martin & Servera Aktiebolag - Octapharma AB - On Tower Sweden AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Frida Heimer

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i Stockholm Hornsberg 10