Gå till huvudinnehåll

Stockholm Hagastaden

Stockholm Isotopen 1

Kontor

Fastighetsbeteckning

Stockholm Isotopen 1

Adress

Solnavägen 1E

Byggnadsår

2016

Total area

22 717 kvm

Om fastigheten

En toppmodern fastighet certifierad enligt BREEAM Outstanding, den högsta miljöcertifieringen i världen. Fastighetens 23 000 kvm omfattar 18 800 kvm kontor. I entréplan hittar du service såsom butiker, restaurang och café samt en träningsanläggning.Träna gärna med magisk utikt över Stockholm, på en velodromlikande löparbana eller i utegymet, båda på taket.

Området

Torsplan är lika mycket mötesplats som arbetsplats. Området utvecklas snabbt med nya arbetsplatser, bostäder, restauranger, caféer och butiker. En kreativ miljö för alla som verkar, vistas eller bor i området. Här erbjuds allt du behöver för en livsförbättrande vardag. Restauranger och caféer för lunch- eller frukostmötet, snabbmatskedjor för dig som är på språng, livsmedelsbutiker, en träningsanläggning där du kan ta en löptur på taket och inte minst närhet till grönska i Hagaparken.

Kommunikationer

En kort promenad tar dig till S:t Eriksplan, Citybanan och Odenplan där pendeltåg och tunnelbana finns. Ett flertal av innerstadens bussar trafikerar närområdet tillsammans med flygbussen till Arlanda.I direkt närhet till fastigheten ligger E4:ans avfart. I framtiden kommer du även ha en tunnelbanestation i huset med utbyggnaden av tunnelbanans gula linje.

Parkering

Det finns gott om garageplatser i fastigheten, både för besökare och för dig som vill hyra en plats. Är du intresserad kontakta parkeringsoperatören Apcoa.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM New Construction, Outstanding
  • Total energianvändning: 61 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Lindbäcks Bygg AB - Macelleria - Region Stockholm - SATS - SIS - Tanuki - Willys

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Adam Kling

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR