Gå till huvudinnehåll

Stockholm Jordbro

Haninge Jordbromalm 6:14

Industri

Fastighetsbeteckning

Haninge Jordbromalm 6:14

Adress

Lagervägen 11

Total area

9 573 kvm

Om fastigheten

Industrifastighet

Området

Ett strategiskt läge strax intill Nynäsvägen. Haninge centrum ligger 4.7 kilometer norrut där ett stort utbud av affärer samt övrig service finns tillgängligt.

Kommunikationer

Med bil når du Haninge pendeltågstation på fem minuter. Därifrån tar det cirka 25 minuter till Stockholms Central. Med bil tar resan till in city cirka en kvart.

Service

Haninge Centrum är kommunens huvudcentrum med ett brett utbud av service och butiker t ex banker, apotek, systembolag, livsmedelsbutiker, kläd- och skobutiker, spel och tobak m.m. I centrum finns även restauranger och konditori samt ett nytt kulturhus med bland annat bibliotek. I Haninge finns unika förutsättningar för en aktiv fritid. Stockholms skärgård ligger nära med dess båtförbindelser. Likaså Hanvedens skogar, golfbanor av mycket hög klass, ridanläggningar och motorsportarena.

Energi & hållbarhet

  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Frigoscandia AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Lars Eric Muth

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR