Gå till huvudinnehåll

Stockholm Solna

Solna Herrjärva 2 (K11)

Kontor

Fastighetsbeteckning

Solna Herrjärva 2

Adress

Slåttervägen 20

Total area

12 604 kvm

Om fastigheten

Kontorsfastigheten K11 är ett toppmodernt hus i en dynamisk ny stadsdel som kombinerar funktionalitet och inspirerande miljöer.
K11 är nyligen uppförd och den stora inomhusgården med glastak bidrar till en idealisk miljö för möten och samtal och en snäckformad trappa leder upp till kontoren där ljuddämpat glas säkerställer arbetsplatsens ljudmiljö. Varje kontorsplan har balkong, och huset kröns av en takterrass med utsikt över Brunnsviken. I gatuplan finns flera restauranger och butikslokaler och byggnaden är certifierad enligt BREEAM Excellent.

Området

Med sitt läge längs vägen mellan Stockholm och Uppsala har värdshuset och krogen i århundraden varit en plats för såväl mat, vila, umgänge och affärer. Just nu utvecklas området för fullt och stadsdelen kommer förutom kontorshusen med 1 800 arbetsplatser även inrymma cirka 500 bostäder, service, handel och en förskola när det är färdigutvecklat.

Kommunikationer

Starka kommunikationsmöjligheter finns i området såsom närhet till E4 men även bussar mot Solna centrum och Bergshamra. Pendelstation Ulriksdals station ligger endast en kort promenad på 8 minuter bort.

Parkering

I fastigheten finns ett stort garage som omfattar ca 165 garageplatser som är tillgängliga till både hyresgäster och besökare. Parkman i Sverige AB har idag hand om parkeringsanläggningen.

Service

I fastigheten finns idag två restauranger och ett kafé. Ett stort cykelförråd finns även i fastigheten att utnyttja.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM New Construction,Excellent
  • Total energianvändning: 94 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Adns House of Service AB - Boon Edam Sweden AB - Exclusive Networks Sweden AB - Haugen-Gruppen AB - HPE - Klaver Cykelparkering AB - Motonet AB - MYBW Office Management AB - Mylan AB - Nooch AB - Puma Nordic AB - Roots & Soil AB - Råsunda Säkerhetsentreprenad AB - Trafikverket

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Victor Pettersson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i K11