Gå till huvudinnehåll

Mölndal Åbro

Mölndal Heliumgasen 11

Kontor

Fastighetsbeteckning

Mölndal Heliumgasen 11

Adress

Kryptongatan 5 B

Byggnadsår

2018

Total area

9 183 kvm

Om fastigheten

Byggnaden är en kontors-, industri- och lagerbyggnad med lager- och verkstadsutrymmen på bottenplan samt kontor i fyra plan.

Området

Fastigheten är belägen i Åbro industriområde i Mölndal. Åbro industriområde ligger längs med Söderleden och E6/E20, vilket innebär både god tillgänglighet och bra exponering. Närheten till R40 gör det enkelt att ta sig till Landvetter Flygplats. Tillväxten i Åbro är god och här byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Som exempel har Castellum Väst under 2017/2018 uppfört tre nya fastigheter till våra hyresgäster Exertis, Porsche och Ahlsell.

Kommunikationer

Området trafikeras väl av allmänna kommunikationer och har fina gång-och cykelbanor. Åbro ligger en kort biltur från Mölndals innerstad och Högsbo/Sisjön där all tänkbar service finns att tillgå, så som restauranger, mataffärer, butiker, apotek, bank, systembolaget. Busslinje 758 och Lila express går genom området och ger en god förbindelse med Mölndal Resecentrum, Frölunda Torg och Lindome.

Service

Flera lunchrestauranger finns i området och nära till grönområden. Mölndal - möllornas stad - är en gammal kulturbygd med många unika miljöer så som Gunnebo Slott och trädgårdar och Kvarnbyn Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: Miljöbyggnad nyproduktion, Silver
  • Total energianvändning: 8 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: <0,01 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

ATAB Automationsteknik AB - Cellectricon AB - Charge Node Europé AB - Forcit Consulting AB - Kiwa Sweden AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Malin Axelsson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR