Gå till huvudinnehåll

Helsingborg Berga

Helsingborg Kulan 3

Lager/Logistik

Fastighetsbeteckning

Helsingborg Kulan 3

Adress

Garnisonsgatan 51

Byggnadsår

1996

Total area

12 730 kvm

Om fastigheten

Första Green Building-certifierade lager- och logistikbyggnaden i Sverige
Puma Nordic i Helsingborg, som sedan många år är kund hos oss på Castellum, ville utveckla sin verksamhet och samlokalisera flera lager till en plats. För att möjliggöra denna utveckling och ge plats åt Pumas nya nordiska centrallager, förvärvade Castellum mark intill Pumas nuvarande kontor på Bergaområdet.
Ett nytt hög- och plocklager omfattande närmare 10 1000 kvm har uppförts under 2014. Den nya lager- och logistikbyggnaden har som första industrifastighet i Sverige certifierats enligt de stränga kraven på Miljöbyggnad och fastigheten har fungerat som ett pilotprojekt för den nya manualen som Sweden Green Building Counsil tagit fram för lager- och logistikbyggnader.

Området

Området utgörs av industri, handel och kontor.

Kommunikationer

Nära till pågatåg och bussar. Stadsbusslinjerna nr 2 och 22 trafikerar i området. Ca 5 km från centrum i höjd med motorvägarna E4/E6 samt E20.

Service

Nära till bank, lunchrestauranger och bensinstationer.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: Miljöbyggnad nyproduktion, Brons
  • Total energianvändning: 39 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

PUMA Nordic AB

Karta

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR