Gå till huvudinnehåll

Malmö Fosie

Malmö Lerkärlet 3 (Lerkärlet 3 - Peab)

Industri

Fastighetsbeteckning

Malmö Lerkärlet 3

Adress

Flintyxegatan 2

Byggnadsår

1984

Total area

1 148 kvm

Om fastigheten

Industrifastighet

Området

En lager/industrilokal med strategiskt läge nära E6/E20/E22. Till Malmö centrum tar bilresan cirka 10 minuter. Åker du kommunalt är restiden cirka 30 minuter.

Kommunikationer

I Malmö är det lätt att ta sig fram och du har nära till det mesta. Från Sturup går buss in till staden på cirka en halv timme. Från Copenhagen Airport/Kastrup tar du tåget genom tunneln och över Öresundsbron till Malmö Central, vilket även det tar cirka en halv timme. Centralstationen ligger mitt i city och är knutpunkt för de gröna busslinjerna som kör täta turer i Malmö. Till Malmö centrum tar du dig lätt med både buss och pendeltåg. Resan tar cirka 30 minuter.

Service

I Malmö centrum har du över 600 restauranger, caféer och serveringar att välja mellan som erbjuder smaker från världens alla hörn. För den modeintresserade och nöjeslystne finns ett rikt utbud av både shopping och underhållning. På gångavstånd från fastigheten har du pizzeria samt gatukök och i närheten ligger också två hotell. Malmö har ett brett näringsliv med både små och medelstora företag som dominerar. Staden lockar till sig allt fler huvudkontor vilket till största delen beror på det strategiska geografiska läget med närhet till kunder och leverantörer, tillgång till välutbildad arbetskraft, närhet till Copenhagen Airport/Kastrup, bra infrastruktur och förhållandevis billiga lokaler.

Energi & hållbarhet

  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år
  • Laddplatser

Hyresgäster i fastigheten

Peab Grundläggning Aktiebolag

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Lina Kristersson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR