Gå till huvudinnehåll

Västerås Erikslund

Västerås Linblocket 1 (Byggmax)

Butik

Fastighetsbeteckning

Västerås Linblocket 1

Adress

Linblocksgatan 7

Total area

2 808 kvm

Om fastigheten

Butiksfastighet i expansivt handelsområde

Kommunikationer

Bilresan från fastigheten in till centrum tar endast cirka 10 minuter. Med buss tar du dig snabbt ner till centrum och centralstation, ca 25 minuter. Från centralstation går tåg mot bl.a. Stockholm, Eskilstuna och Örebro. Närhet till E18 som sen tar dig vidare mot Örebro, Eskilstuna eller åt motsatt håll Stockholm. Västerås Flygplats ligger vid E18 på motsatt sida om stan, ca 1 mil.

Service

Västerås har mycket att erbjuda. Det finns två externhandelscentrum förutom vårt trevliga City, Hälla och Erikslund. Här finns både historiska miljöer och ett modernt nöjesliv samt gott om hotell, restauranger och konferensanläggningar. I Västerås finns ett brett och varierat näringsliv. Den högteknologiska exportindustrin är basen med ABB, Westinghouse Electric. Bombardier Transportation med flera i spetsen. Tack vare det centrala läget i Mellansverige klassas Västerås som en av de bättre logistikstäderna i landet.

Energi & hållbarhet

  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

BYGGmax AB

Karta

Kontaktperson

Affärsområdeschef AO Finnslätten

Daniel Westergren

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR