Gå till huvudinnehåll

Göteborg Lindholmen

Göteborg Lundbyvassen 4:9

Kontor

Fastighetsbeteckning

Göteborg Lundbyvassen 4:9

Adress

Regnbågsgatan 8 C

Total area

3 610 kvm

Om fastigheten

Fastigheten är en äldre byggnad som från början var ungkarlshotell och matsal för varvsindustrin som drevs i området. Byggnadens stomme är av betong, fasaden består av puts och takbeklädnaden utgörs av plåt. Fastigheten har nyligen dränerats samt fått ett rejält ansiktslyft gällande markens finplanering och under 2021 kommer fasaden att renoveras.

Området

Fastigheten ligger strategiskt placerad mellan två av Göteborgs största stadsutvecklingsprojekt; Frihamnen och Karlavagnsplatsen. Fastigheten ligger på Norra Älvstranden nära Campusområdet och det nya hotellet. Området har utvecklats från ett varvsindustriområde till ett område med kontors-, utbildnings- och hotellverksamhet. Området är eftertraktat och under fortsatt utveckling.

Kommunikationer

Inom 2-3 år kommer spårvagnen att stanna precis intill fastigheten. I dagsläget får man nöja sig med att det är stombussen som stannar på samma plats. Utmärkta kommunikationer!

Service

Flertalet restauranger finns i området.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: LEED O+M, Gold
  • Total energianvändning: 94 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 2,68 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Axilium Capital AB - Dockside Kontorshotell AB - Hisland Solutions AB - IKG Group AB - Industri Belos AB - Informer Svenska AB - L.Y.P Era AB - MANN+HUMMEL GMBH - SolidEngineer AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Martin Borgman

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR