Gå till huvudinnehåll

Stockholm Västra Kungsholmen

Stockholm Lustgården 11

Kontor

Fastighetsbeteckning

Stockholm Lustgården 11

Adress

Warfvinges väg 35, Strandbergsgatan 20

Total area

7 474 kvm

Om fastigheten

Kontorsfastighet med inbjudande eller trevliga entréer som ger access till ljusa och flexibla lokaler. Förutom kontor finns idag yrkesbutik, laboratorium och garage samt gemensamt cykel- och omklädningsrum i fastigheten.

Området

Västra Kungsholmen är ett livligt stadsutvecklingsområde. Det som tidigare var en inbiten industristad har nu blivit en modern blandstad med puls. Bostäder, arbetsplatser, idrottshallar, butiks- och restaurangliv samsas längs gatorna, samtidigt som det varsamt både bevarats och utvecklats parkytor och strandpromenader som är så speciella för Kungsholmen. Resultatet är en skönt inbodd stadsdel som fått ett nytt liv, anpassat för en ny tid.

Kommunikationer

Endast några meter från fastigheten ligger tunnelbanestationen Stadshagen och även bussar trafikerar området. Goda cykelförbindelser finns med väl utbyggda cykelbanor i närområdet. Fastigheten ligger vid Essingeleden med lättåtkomliga på- och avfarter i både norr- och södergående riktning.

Parkering

Det finns gott om garageplatser men även möjligheter till uteparkeringsplatser. Är du intresserad? Kontakta Corepark på telefonnummer 08-650 02 15.

Service

Hornsberg är ett stadsutvecklingsområde på framfart med ett myllrande folkliv längs strandpromenaden med caféer, restauranger, badbryggor och grönområden. Området har allt vad du kan behöva i din vardag när det kommer till kommersiell och offentlig service, tränngsanläggningar/gym, idrottsplats, hallar och utegym.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: LEED O+M, Gold
  • Total energianvändning: 95 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 1,64 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

BioArctic AB - Ipsos AB - MAK Management AB - Metria AB - Rexel Sverige AB - Transfer Group AB - Vaktmästeriet S & T AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Frida Heimer

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i Stockholm Lustgården 11