Gå till huvudinnehåll

Malmö Centrum

Malmö Malte 23

Kontor

Fastighetsbeteckning

Malmö Malte 23

Adress

Fredriksbergsgatan 16

Byggnadsår

1965

Total area

7 258 kvm

Om fastigheten

Denna fastighet består av tre byggnader, en med sex våningar, där fem våningar är kontorslokaler och nedre plan är butikslokaler ut mot gatan. En andra fastighet med fem våningar bestående av kontorslokaler och en tredje byggnad i ett plan med i en fotoateljé och ett tryckeri.

Området

Fastigheten ligger centralt i Malmö vid Värnhem och stadens norra utfart. Placeringen gör det enkelt för både anställda och kunder att ta sig hit med tåg, buss eller bil.

Kommunikationer

Då fastigheten är så pass centralt belägen, alldeles vid Värnhemstorget, är det enkelt att ta sig till och från Malmö Centralstation och Gustav Adolfs Torg. Med närhet till Malmös norra infart kan även bilburna ta sig hit med enkelhet.

Parkering

Finns gott om parkeringsmöjligheter i fastighetens garage och längs med gatorna runt fastigheten.

Service

Fastigheten ligger i Malmös centrum på en tvärgata till den livliga Östra Förstadsgatan. Alldeles runt hörnet finns köpcentrat Entré med lunchrestauranger, butiker och service.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Good
  • Total energianvändning: 96 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,06 kg CO₂ / m², år
  • Laddplatser

Hyresgäster i fastigheten

Develcon AB - Kriminalvården - Malte 23 - Malmö Kommun

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Stefan Ådeborg

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR