Gå till huvudinnehåll

Stockholm Lunda

Stockholm Mandelblomman 16

Lager/Logistik

Fastighetsbeteckning

Stockholm Mandelblomman 16

Adress

Kronofogdevägen 62 F

Byggnadsår

1944

Total area

4 119 kvm

Om fastigheten

Här kan du höra både plåtslag från bilmekaniker och trumslag från en musikstudio. Fastigheten består av kontor och lager i två plan. Fasadbeklädnaden är till största del puts men även plåt förekommer.

Området

Lunda industriområde är placerat i nordvästra Stockholm, mellan Tensta/Hjulsta, Spånga och Barkarby. Området är en blandning av handel, kontor och klassiska industrifastigheter. På gångavstånd ligger Spånga Centrum och med en kort bilfärd tar du dig enkelt till Spånga sporthall, IKEA och ett flertal restauranger. I närområdet finns även trevliga grönområden.

Kommunikationer

Till Spånga tar du dig enkelt med hjälp av pendeltåget. Promenaden från Spånga station till fastigheten tar cirka fem minuter och området trafikeras även av flera bussar. Med bil har du E18 alldeles i närheten och med hjälp av Bergslagsvägen går det snabbt och smidigt att ta sig ut på E4:an.

Parkering

Här finns det parkeringsplatser att hyra. För mer information kan du kontakta din biträdande förvaltare.

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 111 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

FinSnickeriet Solhem AB - Jaime Gutierrez enskilda firma - Lars Erik Nilsson enskild firma - Peak Performance - Proelia Outdoor AB - Spånga Autoservice AB - Viking Produktion - Västerorts smide & mekaniska, B. Jansson

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Lukas Berlin

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i Stockholm Mandelblomman 16