Gå till huvudinnehåll

Norrköping Östantill

Norrköping Motorn 12

Kontor

Fastighetsbeteckning

Norrköping Motorn 12

Adress

Lindövägen 5 A

Byggnadsår

1980

Total area

14 465 kvm

Om fastigheten

Denna fastighet är en pärla belägen i hörnet av Östra Promenaden och Lindövägen. Den består av två moderna kontorsbyggnader och en stor parkering som erbjuder utmärkta möjligheter för verksamheter i behov av god tillgänglighet och smidiga kommunikationer.

Med bekväma kommunikationer direkt utanför dörren, är det enkelt för både kunder och personal att nå fastigheten. Dess närhet till citykärnan gör det möjligt för företag att dra nytta av en mängd serviceinrättningar och ett omfattande restaurangutbud. Detta skapar en fördelaktig arbetsmiljö och ger även möjligheter att njuta av olika lunchalternativ och möten i området.

Fastigheten har generösa parkeringsmöjligheter, vilket är en ovärderlig tillgång i dagens hektiska samhälle. Kunder och besökare kan lätt hitta plats för sina fordon, vilket i sin tur ger företagen möjlighet att bemöta sina kunders behov på ett smidigt sätt.

Med sin strategiska placering, moderna kontorslokaler och gästvänliga atmosfär, är denna fastighet en idealisk plats för företag som vill skapa en framgångsrik och välkomnande arbetsplats. Här möts bekvämlighet och funktionalitet på ett förtjänstfullt sätt och bidrar till att skapa en positiv och produktiv arbetsmiljö för alla som verkar inom dess väggar.

Området

Perfekt belägen precis utanför den idylliskt grönskande och vackert lummiga Östra Promenaden, erbjuder denna fastighet närhet till alla bekvämligheter. Dess oslagbara läge gör den lättillgänglig för alla former av trafik.

Kommunikationer

Buss och spårvagn i direkt anslutning till fastigheten. Endast 10 minuters gångavstånd till resecentrum och 5 minuter till stadens centrum.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter finns på fastigheten både för kunder och personal.

Service

Idealisk placering med närhet till restauranger och en stor träningsanläggning. På bara några minuters promenadavstånd finns även badhuset, ridhuset och stadskärnan med alla bekvämligheter och kommersiell service du behöver.

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 68 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 1,03 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Avonova - Europark - Kommunal Öst - Koneo AB - Motorn 12 - Nodra AB - Norrköpings Kommun - Motorn 12, Vård- och Omsorgskontoret - NS Rörinstallationer AB - OBOS Bostadsutveckling AB - Teknikbolaget i Norrköping AB - Tele2 Sverige AB - Motorn 12 - Tullverket

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

André Is

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i Norrköping Motorn 12