Gå till huvudinnehåll

Örebro Aspholmen

Örebro Rörläggaren 4

Kontor

Fastighetsbeteckning

Örebro Rörläggaren 4

Adress

Boställsvägen 4

Total area

2 470 kvm

Om fastigheten

Kontorsfastighet

Området

Fastigheten ligger på Aspholmen, ett av Örebros mest attraktiva områden. Ca 3 km till centrum.

Kommunikationer

Kort gångavstånd till busshållplats där bussen avgår med jämna mellanrum till centrumkärnan på ungefär 15 minuter. Fastigheten är lätt att nå från E18. E18 och E20 går igenom kommunen och avståndet till Stockholm och Göteborg är 20 respektive 30 mil. 1,6 mil från fastigheten ligger Örebro flygplats har dagliga turer till Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Järnvägsstationen är belägen cirka 1 km bort och tåget tar dig till Stockholm på 2 h.

Service

Fastighetens korta avstånd till centrum gör att serviceutbudet finns nära till hands. Örebro har ett stort utbud av sport-, kultur- och fritidsaktiviteter. Staden har också en bra variation av lunchrestauranger och caféer. Kommunen i Örebro har även satsat på cykelleder runt om i staden. Gustafsvik's Golfklubb håller till 1 km från fastigheten, de erbjuder god mat och samarbetar med några av Örebros många hotell.

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 124 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 5,57 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Jordbruksaktuellt - Klimatpartner - VEOSOL

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Magnus Persson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i Örebro Rörläggaren 4