Gå till huvudinnehåll

Jönköping Solåsen

Jönköping Översikten 6

Butik

Fastighetsbeteckning

Jönköping Översikten 6

Adress

Solåsvägen 22

Total area

10 491 kvm

Om fastigheten

Översikten 6 är en imponerande handelsfastighet på över 10 000 kvadratmeter, belägen i det livliga området Solåsen i södra Jönköping. Med en imponerande yta erbjuder fastigheten en varierad mix av butiker och affärslokaler samt en utmärkt skyltplats ut mot E4:an.

Området

Översikten 6 är en fastighet belägen i det livliga området Solåsen i södra Jönköping. Med endast 10 minuters bilresa till centrum har den ett bekvämt läge. På detta område finns en mångfald av handelsmöjligheter som riktar sig både till privatpersoner och företag. Det erbjuder en omfattande variation av butiker och tjänster för att tillgodose olika behov och önskemål.

Kommunikationer

Utmärkta bussförbindelser till city, Asescs, Huskvarna m.m. Ca 3-4 min bilresa till och från E4 och ca 5 med bil till city.

Parkering

Det finns gott om om parkeringsmöjligheter för både hyresgäster och besökare till fastigheten.

Service

Ett flertal restauranger finns på området, närhet till länssjukhuset Ryhov samt Asecs köpcentrum. Matvarutbutiker såsom City Gross hittar du inom 3 min med bil från fastigheten.

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 80 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 3,76 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Badhuset i Jönköping AB - Company Jeans Jönköping AB - Dormy Golf & Fashion AB- Översikten 6 - JYSK AB- Översikten 6 - Kilands Mattor - Kvik - Ljusexperten - Mohv - Sector Alarm AB- Översikten 6 - SENG Sverige AB - Sportson - Säkerhetspartner i Jönköping AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Jonas Larsson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR