Gå till huvudinnehåll

Norrköping Oxelbergen

Norrköping Spårvägen 5

Kontor

Fastighetsbeteckning

Norrköping Spårvägen 5

Adress

Vikboplan 7

Byggnadsår

1975

Total area

25 075 kvm

Om fastigheten

Under 1970-talet uppfördes en kontorsfastighet i Norrköping för att hysa ett antal statliga verk som utlokaliserades till området. Med tiden har fastigheten och området utvecklats för att anpassa sig till marknadens behov och krav. Intill fastigheten finns den anrika Östra Stationen från 1910 som varmt välkomnar besökarna till området.

Området

Det välkomnande grönområdet utanför lockar till en aktiv vardag med möjligheter till joggingturer, yogapass eller avkopplande promenader i natursköna omgivningar. Vid behov kan du även hålla "walk and talk" möten i den vackra Oxelbergsparken för att kombinera arbete med frisk luft. Lunchtid erbjuder möjligheter till gemenskap med kollegor i huset, där du kan njuta av en trevlig måltid i den avslappnande loungen eller på den fridfulla, blomstrande piazzan. För en förändring kan du även ta en promenad till Norrköping City och utforska de olika matställena där. Om du vill hålla igång under lunchen finns närliggande gym och badhus tillgängliga, vilket ger dig chansen att träna eller koppla av i vattenmiljöer på bekvämt gångavstånd. Dessutom är både centralstationen och spårvagnshållplatsen nära till hands, vilket gör det enkelt att ta sig till och från arbetsplatsen och utforska staden närhelst du önskar.

Kommunikationer

Från fastigheten tar det ungefär 6 minuter att promenera in till centrala Norrköping, vilket ger bekväm närhet till stadens puls. Dessutom är det gångavstånd till Norrköpings Centralstation, där det finns utmärkta pendlingsmöjligheter till destinationer som Stockholm och Linköping via Östgötapendeln. För den som föredrar kollektivtrafik går bussar och spårvagnar direkt utanför fastigheten. Samtidigt erbjuds parkeringsmöjligheter på fastigheten för de som reser med bil.

Parkering

Gott om parkeringsmöjligheter erbjuds till fastigheten.

Service

På Oxel är du bara en kort promenad från Norrköping city. Du har med andra ord ett stort utbud av butiker, restauranger, gym och annan service runt knuten.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: LEED O+M, Gold
  • Total energianvändning: 116 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Castellum Mitt Aktiebolag - Erlaskolan - Europark - Fläkt Group Sweden AB - Hemsö Fastighets AB - Kry Vårdcentral - Lundgrens El Installationer AB - Mericon Engineering AB - MIAB AB - MY HAIR salong - Norrköpings Kommun - Norrköpings Kommun, Socialkontoret Barn o Ungdom - One Economy Linköping AB - Oxelbergen 1:2 - Region Östergötland - Svenska Staten genom Luftfartsverket - Swedavia AB - Verksamhetsstöd 650 m²

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

André Is

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i Norrköping Spårvägen 5