Gå till huvudinnehåll

Stockholm Sundbyberg

Sundbyberg Råsten 4

Kontor

Fastighetsbeteckning

Sundbyberg Råsten 4

Adress

Sturegatan 10

Byggnadsår

1920

Total area

2 700 kvm

Om fastigheten

I början av 1920-talet hade föreningslivet växt sig så stort att det inte längre fick plats i det befintliga Folkets Hus. 1925 startades en nybyggnadsfond där 10 öre per vecka togs ut av fackföreningsmedlemmar. Detta gav startkapital till denna fastighet som blev Sundbybergs Nya Folkets Hus med en modern biosalong och en teaterdel. Under åren 2000 och 2001 gjordes en omfattande men varsam, då exteriör och ursprunglig interiör är q-märkt, renovering och modernisering av byggnaden som då anpassades till kontorsverksamhet.


Här möter du unika moderna lokaler som fortfarande talar en intressant historia.

Område

Den här lokalen ligger i Sundbyberg som är Sveriges minsta kommun men den mest expansiva!

År 1927 blev Sundbyberg Sveriges 113:e stad. Här finner du bostäder blandat med kontor, handel och restauranger. Idag finns redan 2 500 företag registrerade i Sundbyberg och kommunen växer med mer än ett nytt per dag. Den har landets största koncentration av arbetsplatser. Trots denna expansion och utveckling behåller den kvar i sin trevliga småstadskänsla.

Fastigheten ligger mitt i centrum på en av huvudgatorna.

Kommunikation

Här sitter du mitt i Sundbyberg med alla tänkbara kollektiva färdmedel såsom tunnelbana, bussar, pendeltåg, och tvärbana. Men även fjärrtåg och flygbussar.

Med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18.

Bromma flygplats, som ligger nära, har korta tider för att checka-in som gör det enkelt att flyga till Europa och hela Sverige.

Energi & hållbarhet
  • Total energianvändning: 105 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
  • Allaktivitetshuset

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Victor Pettersson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR