Gå till huvudinnehåll

Lund Ideon

Lund Reuterdahl 15

Fastighetsbeteckning

Lund Reuterdahl 15

Adress

Scheelevägen 16

Byggnadsår

1990

Total area

3 122 kvm

Om fastigheten

Fastigheten består av två huskroppar i två respektive tre plan, som är sammanlänkade via ett trapphus. Varje huskropp har sin egen entré via ett generöst tilltaget glasparti, som sträcker sig från mark upp till takfot.
Bygganden är miljöklassad enligt EU GreenBuilding. Det finns även möjlighet till gröna hyresavtal.

Området

Fastigheten ligger i nordöstra Lund intill forskningsområdet Ideon Science Park och Edison Park där nyskapande forsknings- och utvecklingsföretag är verksamma. I närheten finns även Lunds Tekniska Högskola och Universitetet, vilket formar området till en plats där kunskap, forskning och utveckling ligger i framkant. Detta är Lunds mest attraktiva kontorsområde med ett idealiskt läge för innovativa och expansiva företag.

Kommunikationer

E22:an samt Lunds norra ringled passerar strax utanför fastigheten, vilket gör platsen mycket lättillgänglig. Inom gångavstånd finns hållplatser för regionbussar samt för flygbuss till Malmö flygplats. Centrala Lund ligger endast två kilometer bort och kan enkelt nås med cykel eller buss. Därifrån finns direkta tågförbindelser till Kastrup flygplats.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter finns vid fastigheten.

Service

I området finns ett stort utbud av kommersiell service, där restauranger, hotell, bank och företagshälsovård ligger inom gångavstånd från fastigheten. Inom en kilometer från fastigheten finns även en bensinstation och flera livsmedelsbutiker.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: EU Greenbuilding
  • Total energianvändning: 90 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Brainlit - Castellum - Europark - FBL - Lunds Kommun - Telescope Services

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Sandra Johansson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i Lund Reuterdahl 15