Gå till huvudinnehåll

Malmö Bulltofta

Malmö Sidorodret 3

Industri

Fastighetsbeteckning

Malmö Sidorodret 3

Adress

Höjdrodergatan 2

Total area

1 057 kvm

Om fastigheten

Industrifastighet lämpad för utbildningsverksamhet

Området

Det strategiska läget, strax intill inre ringvägen, gör det snabbt och smidigt att ta sig in till Malmös centrala delar. Stadsdelen lockar till sig allt fler företag vilket till största del beror på det strategiskt geografiska läget med närhet till kunder, leverantörer och tillgång till välutbildad arbetskraft.

Kommunikationer

Med stadsbuss 31 mot Lindängen från Malmö central tar bussresan cirka 18 min. Med bil tar du dig snabbt ut till inre ringvägen som tar dig genom stora delar av Malmö. I Malmö är det lätt att ta sig fram vare sig du är bilburen, på cykel eller använder dig av allmänna kommunikationer.

Service

I Malmö centrum har du över 600 restauranger, caféer och serveringar att välja mellan som erbjuder smaker från världens alla hörn. För den modeintresserade och nöjeslystne finns ett rikt utbud både av shopping och av underhållning. Malmö har ett brett näringsliv med både små och medelstora företag som dominerar. Staden lockar till sig allt fler huvudkontor vilket till största delen beror på det strategiskt geografiska läget med närhet till kunder och leverantörer, tillgång till välutbildad arbetskraft, närhet till Kastrup, bra infrastruktur och förhållandevis billiga lokaler.

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 83 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 9,81 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

ProMeister Solutions AB

Karta

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR