Gå till huvudinnehåll

Göteborg Majorna

Göteborg Majorna 163:1 (Sillfabriken)

Kontor

Fastighetsbeteckning

Göteborg Majorna 163:1

Adress

Banehagsliden 2

Byggnadsår

1949

Total area

5 872 kvm

Om fastigheten

I Sillfabriken tar du plats i en klassisk del av Göteborg.
Med vår ombyggnad vill vi skapa nya stimulerande rum som tar fasta på områdets och husets karaktär.

Området

Klippan ligger i ett område med lång och intressant historia, med minnen från en rad stora epoker. Ofta kallas Klippan Göteborgs första hamn. Redan på 1300-talet pågick här omlastning för vidare transport in mot staden och här fanns varv, verkstäder, värdshus och krogar om vartannat. Idag är Klippan ett s k kultur-reservat med inte bara tydliga spår från hisitorien utan även ett attraktivt område både när det gäller företagsamthet och kultur.

Kommunikationer

Du kommer snabbt ut på Söderleden, Oskarsleden och Älvsborgsbron med bil och hit tar du dig enkelt med allmänna kommunikationer. Det är basra c:a 5 min till närmaste spårvagnshållplats.

Parkering

P-tillstånd, garage- och elplats finns att hyra.

Service

I Klippan finns en av Sveriges bästa restauranger, Sjömagasinet. Här finns också ett flertal andra trevliga restauranger, caféer och även ett hotell, Novotell.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: Miljöbyggnad nyproduktion, Silver
  • Total energianvändning: 79 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,23 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Atlas Copco Industrial Technique AB - Confidence Sweden AB - Electrolux HemProdukter Aktiebolag - Nabo Göteborg H AB - Semantix språkcentrum AB - Teamster Aktiebolag - Vvsmiljö i Göteborg Aktiebolag

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Therése Nilsson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR