Gå till huvudinnehåll

Stockholm Smista

Huddinge Spejaren 5

Butik

Fastighetsbeteckning

Huddinge Spejaren 5

Adress

Smista Allé 19

Total area

3 506 kvm

Området

Smista Allé är beläget i direkt anslutning till E4/E20 i södra Stockholm. Området har utvecklats av Castellum och är idag Stockholms mest väletablerade fordonskluster med aktörer såsom Audi, Porsche, Mercedes, BMW, Volkswagen, Lexus, Mini Cooper, Ford och Hedin Bil. Förutom ett unikt skyltläge mot E4/E20 erbjuder Smista också närhet till handelsområdet Kungens Kurva, med flera etablerade varumärken, bland annat IKEA, Heron City, Mio. Allt detta endast 10 minuter från Stockholm.

Kommunikationer

Smista Allé löper parallellt med motorvägen E4/E20, mellan trafikplatserna Bredäng och Kungens Kurva. Flera bussar trafikerar området och tar dig smidigt till de närliggande tunnelbanestationerna. Närmaste tunnelbanestationen är Sätra som endast ligger fem minuters promenad bort.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: Miljöbyggnad nyproduktion, Silver
  • Total energianvändning: 93 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 2,7 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Glimra - Kihlströms Transport & Lastbilscenter S

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Lucas Sjölund Jurado

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR