Gå till huvudinnehåll

Norrköping Centralt Innanför Promenaderna

Norrköping Sprutan 6

Kontor

Fastighetsbeteckning

Norrköping Sprutan 6

Adress

Skomakaregatan 6-12

Byggnadsår

1969

Total area

7 015 kvm

Om fastigheten

Fastigheten ligger i centrala Norrköping med bästa läge i närheten av stadens handelsstråk och inrymmer hotell, butiker samt restauranger.

Området

I närområdet finns ett stort utbud av butiker, restauranger, parkeringar samt Louis De Geer som är Norrköpings konsert- och kongresshall.

Kommunikationer

Läget är fördelaktigt med hänsyn till kommunikationer. Det är 10 minuters gångavstånd till Norrköpings Resecentrum. Fastigheten är också lättillgänglig med bil från E4 och E22. Inom staden kan man även färdas med spårvagn och buss. Hållplatser finns inom någon minuts gångavstånd.

Service

Norrköpings city erbjuder ett stort utbud av restauaranger, fik, shopping, parkering och all tänkbar kommersiell service.

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 120 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

BHG Norrköping AB - Butlers - Frimurarsamfälligheten i Norrköping - KFUM NORRKÖPING - Proteinexperten Öst AB - Tapasbar i Norrköping AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Malin Eklöf

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR