Gå till huvudinnehåll

Lund Centrum

Lund Sankt Clemens 27

Butik

Fastighetsbeteckning

Lund Sankt Clemens 27

Adress

Stortorget 4

Byggnadsår

1846

Total area

2 344 kvm

Om fastigheten

Denna vackra byggnad från mitten av 1800-talet ligger på ett av Lunds bästa centrala lägen intill Sortorget. Fastigheten är i tre plan vilket innefattar kontor och butikslokaler med moderna lösningar, samtidigt som känslan av byggnadens äldre charm finns bevarad.
Byggnaden är i Lund känd under namnet Carl Werner, vilket kommer ifrån Carl Werner Lindströms anrika bokhandel som tidigare fanns i huset.

Området

Fastigheten ligger längs stadens shoppingstråk, mer centralt än såhär kan det knappast bli. Detta centrala läge bjuder på en trivsam stadsmiljö men även idylliska miljöer med närheten till bland annat domkyrkan och Lundagård.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen vid Botulfsplatsen, vilket utgör knutpunkten för Lunds stadsbusstrafik. En kort promenad bort finns även Lunds centralstation med goda tåg- och regionbuss kommunikationer.

Parkering

Parkering erbjuds på Mårtenstorget och parkeringshuset Färgaren ligger i nära anslutning till fastigheten. I centrum finns även flera bra parkeringsmöjligheter både utomhus och i parkeringshus.

Service

I fastighetens närområde finns ett stort utbud av kommersiell service med bland annat flera restauranger, caféer och butiker. I nära anslutning finns även Lunds saluhall där fina råvaror erbjuds samt ett brett utbud av lunchrestauranger. Annan service såsom gym, bank, hotell och post finns inom kort gångavstång från fastigheten.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Good
  • Total energianvändning: 19 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Åhléns AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Sandra Johansson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR