Gå till huvudinnehåll

Mölndal Lackarebäck

Mölndal Stiernhielm 7 (Wallinsgatan)

Kontor

Fastighetsbeteckning

Mölndal Stiernhielm 7

Adress

Wallinsgatan 6

Total area

6 549 kvm

Om fastigheten

Kontorsfastighet med stor parkeringsyta mellan husen och Bifrostgatan.

Området

Fastigheten ligger nära centrala Mölndal med med sitt rika utbud av kommersiell och offentlig service i form av livsmedelsaffärer, klädbutiker, apotek, systembolag m m. samlat i Mölndals Galleria. Där ligger även Folkets hus, Stadshuset, Mölndals sjukhus och Aktiviteten. Mölndals stad har idag över 60 000 invånare och är den tredje största kommunen i Västra Götalandsregionen. Fastigheten har ett strategiskt läge i nära anslutning till de större kommunikationslederna E6, E20/Söderleden, västkustbanan samt kust till kustbanan. Flera av de mest forskningsintensiva företagen finns i Mölndals stad och företagsklimat rankas bland de bästa i Sverige.

Kommunikationer

Området har god tillgång till kollektivtrafik mot Mölndal, Frölunda och Göteborg. Med bil tar man sig lätt från E6 avfart Lackarebäcksmotet respektive Söderleden avfart Fässbergsmotet.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: LEED O+M, Silver
  • Total energianvändning: 43 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Air Liquide Gas AB - GP - Kiessling Teknik AB - M.I.A.S Fastighetsservice AB - VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN

Karta

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR