Gå till huvudinnehåll

Borås Centrum

Borås Nestor 3

Butik

Fastighetsbeteckning

Borås Nestor 3

Adress

Lilla Kyrkogatan 20

Byggnadsår

1930

Total area

2 548 kvm

Om fastigheten

Fastigheten är belägen vid Stora Torget i Borås.
Fastigheten är en butiks- och kontorsbyggnad.
Byggnaden innehar butiker och kontor och ett fåtal lägenheter.
Med dess centrala läge har vi direkt närhet till all tänkbar service så som bank, apotek, servicebutiker,klädbutiker, tandläkare och läkarmottagning.

Område

Ett stenkast bort från denna centralt belägna fastighet finner du Borås vackra Stadspark, delvis omgiven av Viskan vilken rinner genom centrum. Till Stadsparken tar du dig för en kort break i citypulsen eller varför inte njuta av en medhavd lunch, kaffe eller passa på att kika in till lunchrestaurangen som ligger direkt när du kommit in i parken. Alldeles i närheten finner vi även Sandwalls plats med dess uteserveringar, caféer och restauranger som är en perfekt och mycket populär mötesplats både för affärslunchen och en träff i goda vänners sällskap. Inte sällan är det full fart här på lunchtid och om det är soligt och fint väder - ja, då gäller det att vara ute i god tid för att få plats på uteserveringarna! Fastigheten är belägen vid Stora Torget i Borås.

Kommunikation

Med tåg och buss tar du dig enkelt hit, gångavstånd från Centralstationen och Södra Torget med det flesta bussförbindelser.
För dig som pendlar från Göteborg är restiden till Borås ca 45-50 minuter och avgångar är frekventa, både med tåg och buss.

Parkering

Besöksparkering finns t ex på Midas-terrassen och i Midas-garaget som är utrustade parkeringsplatser med laddstationer för elbilar.

Service

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team!

Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått.
Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss.
Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Energi & hållbarhet
  • Total energianvändning: 119 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 4,47 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
  • Joel Jolina i Borås Aktiebolag
  • Zikta Invest AB
  • Aktiebolaget Brogren Art Company
  • Svensk Publikreklam AB
  • MQ
  • City Tandläkarna

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Per Brännmar

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR