Gå till huvudinnehåll

Göteborg Lindholmen

Göteborg Lindholmen 28:4

Kontor

Fastighetsbeteckning

Göteborg Lindholmen 28:4

Adress

Theres Svenssons gata 7

Total area

9 453 kvm

Om fastigheten

Modern kontorsfastighet i händelsernas centrum.

Område

Med en lokal i kontorshuset Aurora hamnar du mitt i ett av Sveriges mest expansiva områden, där dynamiska och innovativa företag samlas i en atmosfär av framtidstro.

Spjutspetsteknik har blivit stadsdelens kännetecken, men här finns mycket mer. Norra Älvstranden växer och utvecklas med en stimulerande blandning av näringsliv, utbildning och forskning tillsammans med handel, kultur och rekreation. Alla drar nytta av den kreativitet som ligger i luften på Lindholmen.

Kommunikation

Var du än startar och hur du än vill resa tar du dig snabbt och enkelt till Aurora. Buss, båt, bil eller cykel - du väljer!

Bussen från Centralstationen tar 6-8 minuter. Vill du ta färjan från Järntorget/Rosenlund är du på Lindholmen om 4 minuter - båtresan är gratis och du får gärna ta med dig cykeln!

Service

När du lämnar kontoret och går ut från Aurora hittar du mer än 25 restauranger och caféer i närområdet. Till lunch kan du välja allt från pizza och husmanskost till japansk och indisk mat.

Energi & hållbarhet
  • Hållbarhetscertifiering: EU Greenbuilding
  • Total energianvändning: 86 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,09 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
  • Castellum Väst - 601313
  • Gnotec AB
  • Volvo Personvagnar AB
  • HaleyTek AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Martin Borgman

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR