Gå till huvudinnehåll

Malmö Fosie

Malmö Torshammaren 11

Butik

Fastighetsbeteckning

Malmö Torshammaren 11

Adress

Hornyxegatan 8

Byggnadsår

2023

Total area

1 795 kvm

Om fastigheten

Nybyggd fastighet på 1995 kvm med ett bra läge på Hornyxegatan i Fosie industriby. Huset består av kontor, lager, verkstad och butiksyta. Med solceller på taket för en effektiv fastighetsdrift.

Området

Byggnaden är belägen i korsningen Agnesfridsvägen och Hornyxegatan. I Fosie industriby verkar ca 300 företag med ca 10.000 anställda, inom handel, service, industri och kontor. Det är nära till service och kommunikationer. I närheten finns exempelvis E-Center, Jägersro Center och travbanan.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen mellan den inre och yttre ringvägen och med närhet till tillfartsleder både från norr, öster, söder och centrum. Busshållplats med flertalet busslinjer finns i närheten och i området finns cykelbanor som når övriga områden i staden. Med bil når man Malmö centrum på ca 15 minuter.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: Miljöbyggnad nyproduktion, Silver
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år
  • Solceller

Hyresgäster i fastigheten

Kärcher AB - Malmbergs Elektriska AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Lina Kristersson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR