Gå till huvudinnehåll

Jönköping A6

Jönköping Vakten 11

Kontor

Fastighetsbeteckning

Jönköping Vakten 11

Adress

Batterigatan 9

Byggnadsår

2010, 2011

Total area

6 934 kvm

Om fastigheten

Fastighet på asecs området

Området

A6-området med sitt centrala läge strax öster om Jönköpings centrum är ett verksamhetsområde med stark exponering mot E4:an. Sedan A6 Köpcentrum etablerades 1987 har området blivit en stor attraktion och har årligen ca 9.000.000 besökare. Det intilliggande verksamhetsområdet, som omfattar ca 170.000 kvm, lämpar sig väl för kunskapsintensiva företag med behov av centrumnära läge. I direkt anslutning till området ligger även Länssjukhuset Ryhov och A6 Golfbana.

Parkering

Parkering för hyresgästerna och deras besökare finns i anslutning till fastigheten. Möjlighet finns till att hyra p-plats eller garageplats med motorvärmare.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Very Good
  • Total energianvändning: 97 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Apoteket AB - Vakten 11 - Art Clinic AB - Evidia Sverige AB - Memira AB- Vakten 11 - Roupéz Profile AB - Tandhälsan A6 Jönköping AB - Wetterhälsans Vårdval AB- Vakten 11

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Josefine Junefelt

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR