Gå till huvudinnehåll

Kungsbacka Varla

Kungsbacka Varla 14:8

Kontor

Fastighetsbeteckning

Kungsbacka Varla 14:8

Adress

Magasinsgatan 12

Total area

1 555 kvm

Om fastigheten

Kontorsfastighet

Området

I norra Kungsbacka, ca två mil söder om Göteborg, ligger norra Varla industriområde. Ett naturnära men ändå centralt industriområde med shopping och kommunikationer runt hörnet. Kungsbacka är en av de mest expansiva kommunerna i Sverige. Lagom pendlingsavstånd till Göteborg och lång kustlinje gör Kungsbacka till en attraktiv kommun. Europaväg 6/20, liksom järnvägen mellan Göteborg och Malmö, går rakt genom kommunen från norr till söder .Kungsbacka stad har medeltida ursprung och idag präglas innerstaden av låg trähusbebyggelse från förra sekelskiftet.

Kommunikationer

Buss kör i närområdet och det finns bra kollektivtrafik norrut mot Göteborg och Mölndal i form av pendeltåg och expressbuss. Söderut mot Varberg, Falkenberg och Halmstad går tåg varje timma. Pendelstationen och busshållplats ligger på gångavstånd och påfarten till E6 ligger ca en minuts färd bort.

Service

I närheten ligger Freeport Designer Outlet och fler restauranger finns att välja på. I Kungsbacka innerstad , som ligger nära, finns gott om caféer och restauranger. Kungsmässan köpcenter med stort utbud av shopping ligger också nära.

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 52 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Team Olmed AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Mikael Andersson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i Kungsbacka Varla 14:8