Gå till huvudinnehåll

Malmö Toftanäs

Malmö Ventilen 3

Kontor

Fastighetsbeteckning

Malmö Ventilen 3

Adress

Topplocksgatan 6, 8

Byggnadsår

2001, 2020

Total area

2 181 kvm

Om fastigheten

Kontorsfastighet

Området

Fastigheten ligger i utkanten av ett industriområde cirka 8 minuters bilresa från Malmö centrum.

Kommunikationer

Buss går varje kvart in till centrala Malmö. Restiden är cirka 15 minuter. Malmö ligger mitt i korsvägen mellan Skandinavien och resten av Europa vilket gör kommunikationerna extremt goda i regionen. Här strålar både järnvägar och Europavägar samman och tåg-, buss- och flygförbindelserna från bland annat Stockholm och Göteborg är täta. Direkttåg till Malmö finns från de flesta större orter i södra Sverige. Med SJ:s snabbtåg tar resan Stockholm-Malmö bara drygt fyra timmar. Direktbussar finns från bland annat Stockholm, Göteborg och Jönköping. Flygplatsen Malmö Airport ligger tre mil öster om Malmö och flygbussen tar en dryg halvtimme in till Malmös centrum. Ett stort antal dagliga avgångar med flera olika bolag finns.

Service

Angränsande till industriomårdet ligger Riseberga, ett delområde i stadsdelen Husie, Malmö. I den västra delen av området finns IKEA-varuhuset och en del byggnader som härstammar från Bulltofta flygplats. En stor del upptas av Bulltoftaparkens rekreationsområde. Den östra halvan består av småhusbebyggelse av varierande ålder. Srax intill fastigheten ligger en restaurang.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: Miljöbyggnad nyproduktion, Silver
  • Total energianvändning: 47 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 5,66 kg CO₂ / m², år
  • Laddplatser

Hyresgäster i fastigheten

Presto Brandsäkerhet AB - Skåne Läns Landsting - Malmö Ventilen

Karta

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR